Hoe bouw ik vermogen op?

Wanneer je voor een werkgever of opdrachtgever werkt wordt je daarvoor betaald.

Zodra je minder uitgeeft dan je verdient dan kun je gaan sparen. In basis is dat een goede manier om vermogen mee op te bouwen.
Sowieso is het altijd goed om minder uit te geven dan je verdient en een buffer aan te houden.

Sparen bij de bank kost geld

Tegenwoordig ontvang je nog nauwelijks spaarrente bij de bank. Sterker nog, bij de meeste banken kost het geld om je vermogen te kunnen stallen.
Daarbij dien je ook nog rekening te houden met inflatie. Als je vermogen niet stijgt kun je uiteindelijk steeds minder doen voor hetzelfde geld.
Een onaantrekkelijke keuze dus.
Veel mensen kiezen daarom voor beleggen. Dit kan bijvoorbeeld in vastgoed, crypto, kunst en allerlei bijzondere goederen waarvan de verwachting is dat ze meer waard gaan worden. Maar weet: beleggen is nooit zonder risico.

 

Beleggen in fondsen

Bij Vermeer Vermogensbeheer beleggen wij hoofdzakelijk in fondsen. Dit zijn als het ware mandjes met stukjes aandelen van verschillende bedrijven. Hiermee spreid je de eventuele risico's. Want als 1 van de bedrijven wat achterblijft wordt dat vaak gecompenseerd door de andere. Daarnaast gebruiken wij soms opties als beschermingsconstructies.
Zo kun je het gespaarde geld aan het werk zetten en zorgen voor een gezonde vermogensgroei die past bij de beleggingshorizon van jou als klant.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op. Onze medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor vermogensopbouw.

images/foto/Vermeer_Vermogensbeheer_beleggen_23-k.jpg

Wilt u privé beleggen?

images/foto/vermeer_Vermogensbeheer_20-k.jpg

Wilt u zakelijk beleggen?

images/foto/Vermeer Vermogensbeheer beleggen 12 Kl.jpeg

Wilt u pensioen beleggen?

Vermeer Vermogensbeheer
info@vermeervermogensbeheer.nl 
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort

Vermeer Vermogensbeheer
 
is een onderdeel van 

logo AMI